Täna alustab ETV meeleolukas telemäng «Laululahing» teist hooaega

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anneli Kenk

Täna alustab ETV meeleolukas telemäng «Laululahing» teist hooaega.


Seekord võistlevad Kambja laulukoor Läte, Kalevi kammerkoor, Nordea segakoor Let’s Bank!, Euroopa Kultuuripealinna segakoor, Toompea laulukoor, Rakvere gümnaasiumi segakoor, Tallinna Ülikooli kammerkoor, Tõrva laulustuudio neidudekoor, kammerkoor A. Le. Coq, segakoor WAF, Haapsalu kammerkoor ja Aita Leida nimeline segakoor.


Saate toimetaja Anu Välba ütlust mööda on saate tegijad rõõmsad, et said osalema kutsuda taas mitmekülgse ja värvika valiku laulukoore. «Saatesse pääsenute hulgas on neid, kes kogu hingest laulule pühenduvad, kuid on ka hulk koore, kellele laulmine on eelkõige mõnus ajaviide koos sõpradega,» selgitas ta. «Niisugune valik loob suurepärased eeldused põnevaks «lahinguks», kus võimalus võita on võrdselt kõigil.»


Ka tänavu esitavad koorid saates rahvale tuntud lugusid. Televaatajad saavad oma lemmikkooridele hääli anda otsesaate ajal telefoni teel. Saates hindab esinejaid žürii ja valib samuti oma lemmiku.
Kõigis saadetes teeb žüriis ka sel hooajal kaasa Maire Aunaste, temaga koos hindab osalejaid Aarne Saluveer. Kolmas liige on igas saates uus. Saatesarja võitja otsustavad televaatajad.


Esimeses saates asuvad lahinguväljale Tallinna Ülikooli kammerkoor, Kambja laulukoor Läte ja Nordea segakoor Let’s Bank! Saatejuht on Tarmo Leinatamm, muusikajuht Anti Kammiste.
Esimeses saates teeb kaasa ka esimese laululahingu võitnud Türi segakoor Suisapäisa. Koos Kristin Pukkaga õppisid lauljad Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses laululaagis selgeks tantsusammud Ska Faktori tuntuks lauldud loole «Tantsupeole». (pildil)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles