Tallinna-Tartu maanteel hukkus avariis neli inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tallinna-Tartu maantee 69. kilomeetril Ussisool juhtus eile pärastlõunal raske avarii. Liiklus oli avarii tõttu tõsiselt mitu tundi häiritud.
Lääne politseiprefektuuri infojuht Ülle Laas sõnas, et politsei sai teate liiklusõnnetusest kell 15.54.
Ussisool põrkasid kokku sõiduauto Renault Laguna, mida juhtis kaine juhtimisõigusega 1966.aastal sündinud Aare ja sõiduauto Peugeot 206, mida juhtis juhtimisõigusega 1989.aastal sündinud Jürgen. Kokkupõrke tagajärjel hukkus sõiduautos Renault Lagunas viibinud 15-aastane Elina ja 13-aastane Kirsti, sõiduauto Peugeot juht ja kaassõitja, 1988.aastal sündinud Liis. Kiirabi toimatas Järvamaa Haiglasse 1966.aastal süninud Aare ja 1967.aastal sündinud Siiri, 18-aastane Iiris on ravil Tartu Ülikooli
Kilinikumis, 18-aastane Mart on ravile Põhja Eesti Regionaalhaiglas ja 14-aastane Janet SA Tallinna Lastehaiglas. Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel helistada Paide politseijaoskonna telefonil 3849967.

Ülle Laas ütles, et Renault's sõitis perekond, kus ees istunud ema ja isa jäid ellu, kuid hukkus kaks taga istunud tütart.
Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Külli Kivioja ütles, et Peugeot's oli viis noort. «Kas tegemist oli sugulaste või sõpradega, ei oska praegu öelda, sest kannatanutega ei saa veel suhelda,» lisas ta.
Kivioja tunnistas, et praegu pole ka teada, kas kannatanutel ja hukkunutel oli turvavöö kinnitatud või mitte.

ERR VIDEO
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles