Purjus mees läks põlema

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile kell 22.26 teatati päästjatele, et Paide linnas Pärna tänav 3 maja taga põleb kilest kasvuhoone. Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et tegemist oli aiamajaga, mis põles lahtise leegiga. Tulekahju avastanud inimesed nägid põlevast hoonest väljumas kaht meest, ühe riided põlesid.

Kanal 2 ajakirjanik Kaspar Pokk teatas, et põlevate pükste ja jopega 43-aastane Vallo liikus aiamajast Pärna 3 trepikoja juurde ja istus trepile, siis üritas ta riietele puhudes tuld kustutada ning maas olevast nõust sinna kogutud vihmavett endale peale valada, see tal aga ei õnnestunud. Mees hakkas uuesti aiamaa poole minema.


Põlengu lähedal asuvast korrusmajas tehtud videost selgub, et riided Vallo seljas põlesid veidi üle kahe minuti kuni need kustutati.

Põlema läinud aiamajake oli kohandatud elamiseks. Seal oli ahi, kušett ja veel mööblit. Pärna 3 elanike kinnitusel elaski Vallo seal koos oma isa, 76-aastase Olaviga. Mõlemad olid tarvitanud alkoholi.


Tugevaid põletushaavu saanud Vallo viidi kiirabiga Järvamaa haiglasse ning sealt edasi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles