Kaks korda politsei eest põgenenud roolijoodik istub 12 päeva trellide taga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positiivset näitu näitav alkomeeter.
Positiivset näitu näitav alkomeeter. Foto: Arno Saar / SL Õhtuleht.

Järvamaa politseinikud pidasid kinni roolijoodiku, kes nädalase vahega põgenes politsei eest kahel korral.

Paide politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Üllar Kütt rääkis Kuma uudistele, et möödunud laupäeval õhtul kella poole üheksa paiku märkas politseipatrull Koeru vallas Vao küla lähistel vanemat tüüpi sõiduautot Volvo, mis paistis tehniliselt mittekorras ning sarnanes masinale, millega nädalapäevad varem tabati roolijoodik.


Politsei andis peatumismärguande, kuid autojuht otsustas põgeneda. Mööda teid ja kohati üle põldude kulgenud tagaajamisel pani autojuht ohtu nii enda kui ka teiste, sealhulgas põgenevas autos viibinud inimeste elu ja tervise. Ühel hetkel aga auto peatus ja juht saadi kätte, mehe enda sõnul oli masinal bensiin lõppenud.


Auto roolist tabati 22aastane kohalik mees Rudolf, kellel puudub juhiluba ja kes oli tarvitanud alkoholi.
Kütt lisas, et sarnane juhtum oli nädalapäevad varem, kui sama mees sama autoga politsei eest põgenes. Siis seati seaduserikkuja tabamiseks teele nn siil, mis sundis autojuhi enne peatuma. Tookord põhjendas põgeneja seismajäämist sooviga mitte lõhkuda auto rehve.


Küti sõnul ootab roolijoodikut esimese korra rikkumise veel rahatrahv, kuid teise rikkumise eest viidi mees laupäeval arestimajja ning täna otsustas kohus jätta roolijoodiku kaheteistkümneks päevaks aresti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles