Invaliidi silme all hävis tema kodu katus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vodja külas elav Viktor Tšubarov püüab veel päästa, mis päästa annab ja et katus kevadeks päris sisse ei kukuks, siis tasapisi sealt veel nüüdki lund alla rookida.
Vodja külas elav Viktor Tšubarov püüab veel päästa, mis päästa annab ja et katus kevadeks päris sisse ei kukuks, siis tasapisi sealt veel nüüdki lund alla rookida. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kareda vallas Vodja külas vajus raske lume all sisse 130 aastat vana elumaja katus. Et maja oli kindlustamata ja lumi katuselt rookimata, peab peremees nüüd ise vaatama, kuidas katuse korda saab.

Viktor Tšubarov mäletab eelmise nädala kolmapäeva hästi. «Istusin köögis, kuulsin raginat, ja mõtlesin, et on majavaimud,» meenutas ta.
Ragina peale läks Tšubarov välja, istus kaevu juurde ja nägi, kuidas katus sisse vajus: kõigepealt üks ja siis teine pool.
Ligi meetripaksuse lumekihi all järele andnud katus vajus sisse rehetoa, lauda ja köögi kohalt.


«Kui terve olin, sain ikka lund maha rookida, aga nüüd, pärast insulti, on vasak pool halvatud ja enam katust puhtaks rookida ei jõua,» põhjendas Tšubarov.
Pärast seda, kui katus sisse vajus, Tšubarov enam kodutalus ööbida ei saa. Igal õhtul sõidab ta bussiga linna ema juurde ja hommikul tuleb koju tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles