Paides selgusid kaunimad jõuluehtes majad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Paide linna kõige ilusamate jõulukaunistustega elamu on Parkali 19, kortermajade kategoorias võitis jõulukaunistuste võistluse Mündi 31.

Eile õhtul tutvus Paide linna kaunimate jõulukaunistuste hindamiskomisjon mitmekümne linnas asuva kinnistuga ning selgitas välja konkursi «Kaunimad jõulukaunistused 2010» parimad.
Elamute kategooria võitnud kinnistu Parkali 19 puhul meeldis komisjonile enim see, et jõulukaunistusi oli kasutatud stiilipuhtalt ning tähelepanu oli pööratud mitte ainult eluhoone esiküljele vaid teistele külgedele ning ka kõrvalhoonele.
Kortermajade kategoorias tunnistati kaunimaks Mündi tn 31, ridaelamutest leidis äramärkimist Tiigi tn 19 ning asutuste ja ettevõtete kategoorias AS Katri.
Linnaarhitekt Gerli Aimla sõnul oli jõulukaunistusi hinnanud komisjon võitjate suhtes üsna ühel meelel ning komisjoni poolehoiu pälvinud kinnistud on ilusate ja läbimõeldud jõulukaunistuste poolest silma paistnud juba ka varasematel aastatel. «Eilse ringkäigu ajal köitis komisjoni tähelepanu ka mitu originaalset lahendust, kus jõulutuledesse oli sätitud näiteks lipumaste.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles