Vallad panid gümnaasiumihariduse säilimiseks seljad kokku

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla vallas asub ka Aravete keskkool.
Ambla vallas asub ka Aravete keskkool. Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Ambla ja Järva-Jaani vallavolikogu nimetasid oma esindajad piirkondlikku hariduskomisjoni.

Ambla vallavanem Rait Pihelgas ja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar teatasid ühispöördumises, et hariduskomisjoni eesmärk on leida kahe omavalitsuse koostöös parimad võimalused haridusvõrgu arendamiseks, üldkeskhariduse omandamise võimaluste säilitamiseks ning kvaliteetse haridusteenuse kättesaadavuse tagamiseks Järva-Jaani ja Ambla vallas.

«Komisjonil on õigus asuda läbirääkimistesse haridus- ja teadusministeeriumiga gümnaasiumihariduse edasiste arengusuundade väljatöötamiseks Ambla ja Järva-Jaani vallas ning esindada ühisseisukohti arengudokumentide väljatöötamisel,» kirjutavad nad pöördumises.


Pihelgas ja Saar kinnitavad, et komisjon on avatud koostööle naaberomavalitsustega gümnaasiumihariduse säilimiseks Ida- ja Põhja-Järvamaal.
Komisjoni eesmärk on jõuda valdade koostöös parimate lahendusteni, mis tagaksid piirkonnas gümnaasiumihariduse säilimise. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles