13 tundi tulistanud arvutimängurid magasid öösel rahulikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide spordihallis toimuva võrgupeo Digifest 2010 müügijuht Martin Veermäe ütles, et öö möödus spordihallis rahulikult. „Eile oli meil küll võrguseadmetega probleeme ja lõpetasime alles kella 2 paiku öösel, aga pärast seda ei olnud ühtegi inimest üleval,“ sõnas ta.


Digifesti saab jälgida ka internetis, aadressil digifest.eu, Veermäe sõnul jälgib ülekannet ligi 300 inimest.
Veermäe kinnitas, et kõik, kes võrgupeole tulid, on lõpuni vastu pidanud. „Väljalangenutele tegime lohutusturniirid, et kõik saaks oma isu nii täis mängida, et paar-kolm nädalat enam mängima ei kipu,“ sõnas ta.
Aeg-ajalt kuuldud kahtlused, et tulistamismängud muudavad poisse agressiivseks, lükkas Veermäe ümber. „Vastupidi, tulistamismängud aitavad agressiivsust välja elada,“ ütles ta. „Olen ise kümme aastat mänginud ja vihkan relvi.“
Mängu Enemy Territory võitis Eesti eri paigust pärit noormeestest koosnev Squad.ee, teiste mängude võitjad selguvad pärast tänaseid finaale.
Võrgupeo teevad rahvusvaheliseks Läti ja Soome meeskonnad, tehnikat on Veermäe sõnul Paide spordihallis vähemalt 20 miljoni krooni väärtuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles