Järvamaa edukaim ettevõte toodab päästeveste

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Alppilux tegevdirektor Heimo Tammiste näitab vasest valgustidetaile, mille pinda on vaja nailonlapiga üle lihvida ja läikima lüüa.Alppilux on üks edukamaid Järvamaa ettevõtteid.
Osaühingu Alppilux tegevdirektor Heimo Tammiste näitab vasest valgustidetaile, mille pinda on vaja nailonlapiga üle lihvida ja läikima lüüa.Alppilux on üks edukamaid Järvamaa ettevõtteid. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tänases Äripäevas on pingeritta pandud Järvamaa eelmise aasta edukamad ettevõtted. Esikohal on Albu vallas Ahula külas tegutsev osaühing Pakpoord, mis toodab päästeveste.

Tegevjuht Gerhard Eberle lausus Äripäevale, et aasta ei ole küll veel lõppenud, aga juba praegu on näha, et see on edukas. «Oleme leidnud uusi eksporditurge, näiteks Austraalias, ja saanud lisaks ka uusi kliente. Kõik see kindlustas majanduskriisi ajal firmale stabiilse käibe ja kasumi,» sõnas ta. Eelmisel aastal oli osaühing Pakpoord pingereas kuues.

Teisel kohal on tänavu Järva Teed, kolmandal Finnforest Eesti, neljandal Alppilux ja viiendal Mateko.

Äripäeva TOPi lähteandmed on kahe viimase majandusaasta müügitulu, kasum/kahjum enne makse ja bilansimaht kokku aasta lõpus.
Edetabelisse pääsemiseks peab ettevõte asuma või omama tootmistegevust vastavas maakonnas ning olema tegutsenud vähemalt kolm viimast aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles