Teist aastat järjest tuli Olustvere hoidistemessi ahaa-elamuse kategoorias auhinnaline koht Järvamaale.
Hoidistemessi ahhaa-elamus tuli Järvamaalt
Ahhaa-elamusena märgiti ära Koigi vallas elava Kaie Altmetsa kuivatatud kõrvitsalaastud. Eelmise aasta ahaa-elamuse auhinna tõi Järvamaale Monika Neemsalu õunaäädikaga marineeritud arooniakurgid.
Parimad soolased hoidised tehti sel aastal Lääne-Virumaal, parimad magusad hoidised Viljandimaal. Oma hoidiseid esitlesid messil kaheksa maakonda – Harjumaa, Hiiumaa, Järvamaa, Läänemaa, Lääne-Virumaa, Pärnumaa, Tartumaa, Viljandimaa, Olustvere teenindus- ja maamajandukool ning kooli sõpruskoolid Lätist ja Luxemburgist. Väljas oli ligi 150 toodet sajalt perenaiselt. Hoidiseid hindas messi publik kolmes kategoorias: parim soolane hoidis, parim magus hoidis ja ahhaa-elamus. Üritust korraldasid Olustvere mõis ja Eesti Külaliikumine Kodukant, toetas põllumajandusministeerium.