Teelõik ei valminud ka uueks tähtajaks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööde venimise tõttu on Kirnas olnud liiklus häiritud plaanitust juba kuu aega kauem.
Teetööde venimise tõttu on Kirnas olnud liiklus häiritud plaanitust juba kuu aega kauem. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Juuli lõpuks valmima pidanud Kirna teelõigul polnud tööd läbi ka eilseni pikendatud tähtajal, kuid sellest hoolimata pole maanteeametil ehitajale etteheiteid.

Pärnu–Rakvere maantee Kirna teelõik pidi ehituslepingu järgi valmima augustiks, kuid kokkuleppel pikendati tähtaega 30. augustini.


Ida regionaalse maanteeameti ehitusosakonna juhataja Rein Kuusk ütles, et ehitaja lubas asfalteerimistööd lõpetada täna ja siis kaovad teelt ka valgusfoorid ning kasutusse tulevad mõlemad liiklussuunad. «Objekti viimistlustööd peaksid lõppema sel nädalal ja selle ajani peaksid sinna jääma kiiruspiirangud,» lisas ta.


Rein Kuusik lisas eile, et viimastel päevadel pole ilm teetöid soosinud, kuid ehitaja on pingutanud. Objekti õigel ajal valmimisest peab Kuusik tähtsamaks, et tööd oleksid tehtud hästi. «Ma ei tähtsustaks seda trahvimist üle,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles