Saja-aastane sai sünnipäevakingiks digiboksi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seetõttu, et ERR Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk tegi Linda Allest «Aktuaalsesse kaamerasse» uudisnupu, tuli peol jutuks, et sünnipäevalapsel pole digiboksi, mistõttu otsustas linnavalitsus kiiresti linna vanimale elanikule selle seadme kinkida.
Seetõttu, et ERR Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk tegi Linda Allest «Aktuaalsesse kaamerasse» uudisnupu, tuli peol jutuks, et sünnipäevalapsel pole digiboksi, mistõttu otsustas linnavalitsus kiiresti linna vanimale elanikule selle seadme kinkida. Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Paide linna vanim elanik Linda Alle tähistab täna sajandat sünnipäeva, mille puhul käisid teda õnnitlemas Paide abilinnapead Kaido Ivask ja Piret Sapp.

Sünnipäevalast käis filmimas ka ERR Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk.
Kuuldes, et temast tehakse uudislõik «Aktuaalsesse kaamerasse», palus vanamemm, et see läheks eetrisse täna, sest tal pole digiboksi ja homsest on teler tumm.
Et linna vanim elanik ka edaspidi telerit näeks, kinkisid linnajuhid talle vajaliku aparaadi.


Ivask ütles, et digiboksi puudumisest said nad teada alles sünnipäeval, kuid tegutsesid kiiresti ja pärastlõunaks näitas Alle teler juba digipilti.
Linda Alle on sündinud tsaariajal Järvamaal Albu vallas Ageri külas. Paides elab ta 1941. aastast.
Allel on tütar ja ja kaks lapselast. Tütar elab oma perega Moskvas, kuid tütrepoeg kolis Tartusse.
Paide linna vanimat elanikku näeb täna «Aktuaalse kaamera» põhisaates, mis algab kell 21. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles