Sünnipäevapeol viibinud noored kogunesid sõpra mälestama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna pärastlõunal kogunesid sõbrad mälestama eile õhtul Koeru vallas traagilises avariis hukkunud Georgi, kelle eluküünal kustus tema enda sünnipäeval. Avariipaika tulnute seas oli ka sünnipäevapeol viibinud noori.


Leinama kogunes umbes kümme nukrat noort inimest.

Avariipaigal oli näha puid, mille suurel kiirusel sõitnud auto oli kaasa rebinud, ja rehvijälgi. Auto oli juhitavuse kaotanud mõnikümmend meetrit enne kokkupõrkekohta.

Leinapaigal ja ka peol viibinud Veronika sõnul jääb Georg neile meelde kui noormees, kes oli alati oma sõprade jaoks olemas.

Avarii juhtus eile õhtul kella 23.15 Kapu teel, kus sõiduauto BMW, mida juhtis 19aastane Aivo, kaotas paremkurvis juhitavuse, paiskus teelt välja ja murdis oma teel ligi kümme puud.

Autos oli neli noort meest. Neist üks, 18aastane Georg hukkus sündmuskohal. Kohapeal olnud inimeste sõnul tähistas sama seltskond Georgi sünnipäeva, kes oli sel päeval saanud täisealiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles