Avariiohvrid püüdsid sõpru aidata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Õnnetuspaigast mõnekümne meetri kaugusel asuvas suvilas viibinud inimesed olid avarii toimumise ajal veel ärkvel. «Kuulsime, kuidas auto esmalt suure kiirusega mööda kihutas ja seejärel mõne minuti pärast tagasi sõitis, ning sellele järgnenud raksatust,» sõnas majas viibinud Tuuli.


Alguses ei julgenud naised välja olukorda uurima minna, kuid varsti oli kosta purjus noormeeste karjeid. Tuuli sõnul tulid tagaistmel istunud ja kergemalt vigastada saanud kaks poissi abi küsima. «Nad koputasid uksele ja seletasid midagi segaselt,» ütles ta. Ainus, millest Tuuli aru sai, oli palve kutsuda kiirabi. Majaelanikud helistasid numbril 112, lisaks andsid nad poistele nende soovil vett ja padja autosviibijate abistamiseks. Kiiresti saabus päästeamet, varsti ka kiirabi. Sündmuspaigal käisid ka hukkunud Georgi vanemad ja peokaaslased. «Viimane auto võis ära sõita umbes kella kahe paiku öösel,» lisas Tuuli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles