Noormehe 18. sünnipäev lõppes tema surmaga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Täna öösel kella 23.15 paiku juhtus Koeru vallas Kapu teel ehk telemasti juurde viival teel üliraske liiklusõnnetus.

Kuma.fm kirjutab, et sõiduauto BMW, mida juhtis 19aastane Aivo, kaotas paremkurvis juhitavuse, masin paiskus teelt välja ja murdis oma teel ligi kümme puud.


Autos oli neli noort meest. Neist üks, 18aastane Georg hukkus sündmuskohal. Kohapeal olnud inimeste sõnul tähistas sama seltskond Georgi sünnipäeva, kes oli sel päeval saanud täisealiseks.


Operatiivkorrapidaja Ivo Piir ütles, et päästjatel tuli raskelt vigastada saanud autojuht masinast välja lõigata. Tugevalt deformeerunud autost ei olnud tal võimalik omal jõul välja saada. Meedikutele üleandmise hetkel oli autojuht teadvusel, ta viidi reanimobiiliga TÜ Kliinikumi. Üks 17aastane noormees ja 18aastane Indrek toimetati vigastustega Järvamaa haiglasse.


Kohapeal olnud inimesed vahendasid kergemaid vigastusi saanud kaasreisijate sõnu, et enne avariid olevat nende auto kiirus olnud umbes 120 km/h. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja ekspertiis.
Mõned minutid enne seda traagilist avariid juhtus liiklusõnnetus ka Türi ja Rapla vahelisel teel, kus sõiduauto sõitis otsa põdrale. Õnnetuses said kolm inimest kergemaid vigastusi.

Koeru keskkoolis oli täna õppeaasta lõpetamise aktusel leinaseisak, et mälestada autoõnnetuses hukkunud Georgi, kes lõpetas seal paar aastat tagasi põhikooli. Huvijuht Kirsika Ilmjärv lausus, et see kurb sündmus puudutas väga paljusid inimesi koolis. Ta märkis, et Georgi vend õpib praegugi Koerus. «Tunnen ka Georgi perekonda, tegemist on tõeliselt toredate vanematega,» lausus Ilmjärv.

Järvamaa haigla andmetel on noormehed lubatud kodusele ravile. Poistel olid kerged vigastused: 17-aastasel noormehel oli rangluumurd ning 18-aastasel Indrekul põrutused.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles