Noored rokkisid Järva-Jaanis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile õhtul peeti Järva-Jaani kultuurimajas maha iga-aastane minirokkfestival „Järva-Jaani Kevadrock 2010", kus sel korral astus üles 11 ansamblit.


Kohalikest bändidest hullutasid noori Järva-Jaani poiste WIRD ja Robinsonid, Roosna-Alliku UKM ning Järva-Jaani ja Tartu noortest koosnev Alphabet For Scene Kids, juba tuntust kogunud Türi bänd Intimate Flower ja Paide Fliplike ning suhteliselt noor, kuid juba terves Eestis ilma teinud ansambel Nevesis. Oma uusi ja vanu lugusid tutvustas ka üks maakonna tuntumaid esinejaid Orelipoiss ehk Jaan Pehk.


Väljastpoolt maakonda käisid külas Mimicry ja Pööloy Gläänz.


Festivali korraldaja Arto Saare sõnul läks ettevõtmine igati korda, rokkbändid tõid Järva-Jaani kultuurimajja kokku ligi 300 noort. „Mul on hea meel, et kõik lõpuni vastu pidasid, isegi viimasena mänginud Nevesis suutis rahva veel pöördesse ajada," ütles Saar.


Hästi kordaläinuks pidas Saar ka iroonilist müra-punki viljeleva Järva-Jaani ansambli Pervertum Debile ja kohaliku segakoori ühislugu „Kevad on rõve".


Neljandat korda toimunud festivali eesmärk on anda Järvamaa noortele ansamblitele lavakogemust ja tuua lavale ka juba endale nime teinud bändid nii Järvamaalt kui kaugemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles