Paides avab uksed sisustuskaubamaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Elene.ee juhatuse liige Veiko Tihemets peab sisustuskeskuse trumbiks kvaliteetse eestimaise mööbli suurt valikut.
Osaühingu Elene.ee juhatuse liige Veiko Tihemets peab sisustuskeskuse trumbiks kvaliteetse eestimaise mööbli suurt valikut. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna avab osaühing Elene.ee Paides endises Peugeot’ keskuse hoones Prääma teel oma esimese sisustuskaubamaja, mille trumbid on suur eestimaise ja aiamööbli valik.

Seni pakkus Elene.ee sisustuskaupu internetikaubamaja kaudu ja mitmepäevastel välimüükidel Eesti eri paigus.


Ettevõtte finantsjuht Priit Treial ütles, et sisustuskeskuse avamine on ettevõttele loogiline samm, sest arvestatavad kliendid on juba olemas ja nüüd saab neile pakkuda veelgi paremat teenindust. «Et vajame iga päev kasvava valikuga internetipoele täiendavaid laopindu, siis oli logistiliselt Paide kui Eestimaa süda meile ainuvõimalik valik,» selgitas ta.



Ettevõtte juhatuse liige Veiko Tihemets ütles, et suurt rõhku paneb kaubamaja eestimaisele mööblile, eriti siin valminud pehmele mööblile. «Kui on vaja hiljem midagi juurde osta, saab selle tellida näiteks samast kangast, ka on meie hinnangul Eestis tehtud pehme mööbel kvaliteetsem kui see, mida siia sisse tuuakse,» põhjendas ta.


.


Kevade poole saab 500 ruutmeetri suurune müügipind lisa, kui välja seatakse üles suur valik aiamööblit. «Välipinda meil on, lisaks mööblile paneme välja ka kõik selle juurde kuuluva: gaasigrillid, batuudid, õuekiiged, tünnisaunad,» selgitas Tihemets.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles