Tatoli hakkab Mäos traktoreid müüma

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Tafrix töömehed ei saa lasta end külmast ilmast ja lumesajust segada, sest Tatoli Mäo keskuse hoone peab märtsi lõpuks valmis olema.
Osaühingu Tafrix töömehed ei saa lasta end külmast ilmast ja lumesajust segada, sest Tatoli Mäo keskuse hoone peab märtsi lõpuks valmis olema. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pakaselistest ilmadest hoolimata alustas OÜ Tafrix detsembris Tatoli Mäo esinduse ehitust, hoone peaks valmima märtsi lõpuks.

New Holland traktorite ja muu põllumajandustehnikaga kaupleva Tatoli esindus tuleb Sakreti tehase ja Statoili tankla vahelisele alale.
Tatoli juhataja Jaak Nõmmsalu ütles, Järvamaal on ettevõte vaikselt tegutsenud juba paar aastat. «Meil on Järva-Jaani kandis müügimees ja hooldusmees, müügimehel oli tehnika kodus värava ees välja pandud ja hooldusmees pidi traktoreid parandamas käima kliendi juures, neile meestele on korralikke ruume vaja,» selgitas ta.  Teiseks on ettevõttel soov olla rohkem nähtav.

Nõmmsalu märkis, et Mäo esindusse toob ettevõte põllumajandusmasinate müügi ja hoolduse. «Varasemast suurest projektist loobusime ja alustame väiksemalt, esialgne hoone tuleb 270ruutmeetrine,» ütles ta.   
Kuigi ehitaja on lubanud töö lõpetada märtsi lõpuks, läheb Nõmmsalu hinnangul avamisega siis veel aega.

«Sisseseadmine võtab aega ja territooriumi ei saa ka korda teha enne, kui maa on sulanud, aga igal juhul peaks avamine toimuma sel kevadel,» selgitas ta.
Eelmise aasta septembris Tatoli juhid veel ehitusplaane ei pidanud ja ootasid majandusolukorra paranemist.

Olukord pole Nõmmsalu hinnangul küll sugugi paranenud, aga eelmise aasta lõpp kujunes ettevõttele siiski oodatust paremaks. Praegu on Tatolil esindused Tartus ja Pärnus ning edasimüüjad Kehtnas ja Viru-Nigulas. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles