Oisus tunnustati tublimaid järvakaid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eesti kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp, Järvamaa omavalistuste liit ja spordiliit andsid eile õhtul Oisu kultuurimajas kätte preemiaid ühisel tseremoonial «Järvamaa parimad 2009».

Järvamaa ekspertgrupp kuulutas Kultuuripärliks kauaaegse rahvatantsujuhi, Koeru ja maakonna kultuurielu eestvedaja Ülle Jäägeri.
Kultuurkapitali aastapreemia pälvisid Malle Lomp, Vello Kallandi, Marko Mänd, Helle Põllu, Paul Poopuu, Leo Matikainen, Enn Sõmer ja Jaanika Aasa.

Aasta kultuurielu edendaja on Paide kultuurikeskuse direktor Ülle Müller, aasta kultuurihoidja Väätsa põhikooli ja Vodja kooli muusikaõpetaja Ulvi Tamm, parim kollektiiv Järva-Jaani tantsutrupp Jürid-Marid, elutöö preemia võtab vastu Koeru haridus- ja kultuuriseltsi koduloolane Juta Rundu.

Aktiivse noore preemia läks Kristiine Kuremale ja noorsootöötaja preemia Reima Nõmmikule.
Spordiliit tunnistas aasta parimaks naiseks bowlingumängija Inara Ratniku, meheks tõstja Leho Pendi, tütarlapseks orienteeruja Sigrid Ruuli, noormeheks tõstja Ain Pendi, võistkonnaks Paide linna jalgpallimeeskonna, naisveteraniks kergejõustiklase Tiina Idavainu, meesveteraniks sangpommitõstja Kalle Pussi.
Aasta spordiedendaja preemia võttis vastu jalgpallitreener Viktor Mets ja spordi elutöö preemia Leonhard Soom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles