Kohus käsib Jaan Kundlal vihavaenlasele 7000 krooni maksta

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Kroon ja Jaan Kundla kohtus.
Kalle Kroon ja Jaan Kundla kohtus. Foto: Tiit Reinberg

Pärnu maakohtu Paide kohtumajas jõudis lõpule paidelaste Jaan Kundla ja Kalle Krooni vaheline vaidlus.

Kohus otsustas rahuldada Kalle Krooni hagi Jaan Kundla vastu võla ja viivise nõudes, kohustades Kundlat pärast tasaarvelduste tegemist tasuma 6658 krooni, teatas Kuma raadio.

Jaan Kundla ütles raadiole, et on otsusega põhimõtteliselt rahul ja õiglus on jalule seatud. Kundla lisas, et selle 6658 krooni oleks ta võinud Kroonile ka almuse korras kinkida. Kundla lisas, et võrreldes 40 000 krooniga on see summa niivõrd väike, et peab hoolega mõtlema, kas kohtuotsust on üldse mõtet edasi kaevata.
Kalle Kroon kohtuotsusega rahul pole ja esitab apellatsioonikaebuse Tallinna ringkonnakohtule.

Kroon kaebas kohtule, et Jaan Kundla on temalt väljapressimise teel omandanud turuhinnast odavamalt Paides Karja tänavas oleva korteri. Samuti polnud Krooni väitel Kundla talle maksnud kogu ostusummat.
Asja arutus on kohtus kaua aega võtnud, sest hagi oli algul nii segane, et kohus ei saanud aru, mida nõutakse.
Kunagised head tuttavad Jaan Kundla ja Kalle Kroon on tülli läinud nii, et keeldusid kohtusaalis teineteisele terekätki andmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles