Türi otsib iseloomulikku õunakooki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: santa maria

Türi vallavalitsus kuulutab välja Türi õunakoogi võistluse, et leida Türile iseloomulikku toodet, mida kasutada külaliste vastuvõttudel ja kingitusena külla minnes.

 «Türi valla sümbol on õun, sealt otsustas vallavalitsus õunateemat edasi arendada,» selgitas vallavanema nõuniku asendaja Silvi Lukjanov.


Võistlema on oodatud eraisikud, sõpruskonnad, seltsid, ettevõtted. Lukjanov ütles, et õunakoogi hindamisel arvestab žürii koogi tervislikkust, maitset ja välimust ning kõik kasutatud komponendid peavad olema söödavad.


Kooke hindab žürii autoreid teadmata, parimaks osutunud koogi tootmiseks sõlmib vallavalitsus kokkulepped. Kookide hindamine, esitlus ja maitsmine leiab aset Järvamaa õpilaste jõululaada aegu 11. detsembril Türi turuplatsil.


Koogivõistluses osalejatel palub Türi vallavalitsus ennast kirja panna kuni 9. detsembrini e-posti aadressil: silvi.lukjanov@tyri.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles