Linnameeskond kohtub üleminekumängudel Valgaga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa

Eile õhtul selgus Paide linnameeskonna üleminekumängude vastane, kelleks on esiliiga viimases voorus võõrsil 2:0 Pärnu Vapruse alistanud Valga FC Warrior.


Paide linnameeskonna mängija Meelis Rooba sõnul on Valga FC Warriori näol tegemist noortest mängijatest koosneva meeskonnaga, kes viimasel paaril aastal pole meistriliigas mänginud. «Arvan, et Paide linnameeskonna lõppeval hooajal saadud mängukogemus kulub seal marjaks ära, kuid et edasipääseja otsustatakse vaid kahe kohtumise põhjal, on ees ootamas tõsine võitlus,» lisas ta.

Üleminekumängud peetakse 15. ja 21. novembril.
Paide linnameeskonna peatreener Viktor Mets ütles, et sel pühapäeval peetakse mäng Tallinnas Sportland Arenal ja 21. novembril eeldatavasti Paide uuel kunstmuruväljakul. «Eesti Jalgpalli Liidust tuleb järgmisel nädalal kontroll, kes peab kinnitama meie väljaku mängukõlbulikkust,» selgitas ta.
Mõlemad mängud algavad kell 13. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles