Tubli maakooliõpilane pühendub spordile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Joosep Lohuril on kodus lauatäis karikaid ja medaleid, hindab ta igat tunnustust. Eduka maakooliõpilase preemia üle tunneb koos Joosepiga rõõmu ka tema ema Tiina.
Kuigi Joosep Lohuril on kodus lauatäis karikaid ja medaleid, hindab ta igat tunnustust. Eduka maakooliõpilase preemia üle tunneb koos Joosepiga rõõmu ka tema ema Tiina. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Helmi Tohvelmani nimeline Järvamaa maakooli eduka õpilase preemia läks sel aastal kirglikule spordipoisile, Imavere põhikooli üheksandas  klassis õppivale Joosep Lohurile.

«Joosep on iga treeneri unistuste laps!» tunnistas kergejõustikutreener Leonhard Soom. «Oleks vaid kõik nii kohusetundlikud, täpsed ja soliidsed!»

Lohurite pere elab Türi valla Kurla külas, Türile treeningule käib Joosep vähemalt kaks korda nädalas, lisaks treenib ta treeneri näpunäidete järgi iseseisvalt, käib treeningulaagrites ja võistlustel.

Soomi väitel on Joosepiga kerge töötada. «Joosep on kasvatatud laps,» põhjendas ta. «Tal on kohusetunnet, motivatsiooni, teda ei pea tagant sundima, tema ise tahab tulemusi.»

TEAVE
Maakooli eduka õpilase preemia kandidaadid 2009:
Joosep Lohur, Imavere põhikool (laureaat)
Renate Saluste, Albu põhikool
Kristiina Hein,  Albu põhikool
Joonas Nilp,  Imavere põhikool
Oliver Bollverk, Vodja kool
Johanna Lehtmets, Vodja kool
Kersti Eibak, Laupa põhikool 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles