Paide surmaavarii autos olid kõik purjus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Ekspertiis näitas, et kaks nädalat tagasi Paides juhtunud raskes liiklusõnnetuses, kus hukkus kaks ja sai vigastada kolm inimest, olid kõik autos viibinud inimesed purjus.


Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Külli Kivioja ütles, et uurimine võtab aega ja mitmetele küsimustele on veel vara vastata, kuid on selgunud, et kõik autos viibinud isikud olid alkoholijoobes.


Õnnetuses hukkusid 24aastane Ingrid ja 34aastane Ain, vigastada said 48aastane Osvald, 25aastane Maarius ja 35aastane Marko. Kõigil autos viibinuil oli turvavöö kinnitamata.

22. septembril kell 9.24 teatati politseisse, et Paides Reopalu ringi juures on kraavi sõitnud auto. Kohapeal selgus, et kraavis on sõiduauto Honda Civic, kus viiest inimesest kolm on vigastatud ja kaks hukkunud. Avarii avastati arvatavasti mitu tundi pärast selle juhtumist. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles