Minister tegi Tiina Orastele ettepaneku hakata maavanemaks

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Oraste.
Tiina Oraste. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv regionaalminister Siim Kiisler tegi ettepaneku asuda Järva maavanema kohale ma erakonnakaaslasele, riigikogu liikmele Tiina Orastele.

Siseministeeriumi pressiesindaja ütles BNS-ile, et Oraste andis ministrile ka oma nõusoleku. Järvamaa omavalitsusjuhtidega kokkusaamise aeg ei ole veel kokku lepitud.

Oraste sündis 1962. aastal Viljandimaal Abja-Paluojas. Ta on lõpetanud toonase pedagoogilise instituudu pedagoogika algõpetuse metoodika erialal.

2007. aastast on Oraste riigikogu liige, enne seda töötas ta Järva maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhatajana. Oraste on olnud ka Järvamaa omavalitsuste liidu tegevdirektor ning Paide volikogu liige.

1. augustil sai otsa Järva senise maavanema Üllar Vahtramäe ametiaeg, valitsus pani maavanema ülesanded maavalitsuse maasekretärile Virve Toodele. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles