Linnapere vahetas mugavuse maatöö vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina ja Valeri söövad ise meelsasti omakasvatatud marjadest toormoosi omaküpsetatud saiaga.
Jekaterina ja Valeri söövad ise meelsasti omakasvatatud marjadest toormoosi omaküpsetatud saiaga. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Hoolimata tuttavate arvamusest, et nad on aru kaotanud, müüsid Jekaterina ja Valeri Korzov maha  Tallinna-korteri ja linnalähedase suvila ning kolisid kahe väikese tütrega Järvamaa metsade vahele kultuurmustikaid kasvatama.

Viis aastat tagasi elasid Katja ja Valeri veel Tallinnas, nii nagu ka eelnevad 25 aastat. Valeri  ettevõte, mis tegeles toidukaupade müügiga, võimaldas Katjal lastega kodus olla, sõita hea autoga ja puhata  linnalähedases suvilas.
«Hulluks olete läinud, teil on linnas kümneks aastaks hea elu kindlustatud,» hurjutanud sõbrad-tuttavad Korzovide maalekolimise ja kogu vara müügist saadud raha marjakasvatusse paigutamise plaanist kuuldes.
Valeri meelest oli selline mugav elu igav. «Kõik oli ette teada, mis tuleb homme, aasta, isegi kümne aasta pärast,» mõtiskleb ta. «Nii tekkis veider tunne, nagu vanadus olekski juba kätte jõudnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles