Evelin Ilves väisas Paidet

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähelepanu, Start finaalvõistlus
Tähelepanu, Start finaalvõistlus Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja.

Täna Paide spordihallis toimuva võistlussarja «Tähelepanu, start!» finaalürituse raames allkirjastas Evelin Ilves ühe osapoolena noore sportlase preemia ning võitis asutamisleppele järgnenud teatevõistlusel oma meeskonnaga Erika Salumäe võistkonda.


Koostööleppe noore sportlase preemia asutamiseks sõlmid SA Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu Vabariigi Presidendi Abikaasa Allfond ja Nordea Pank. Ilves selgitas, et allkirjastatud preemia erineb teistest omasugustest eelkõige selle poolest, et sportlase vanusepiir on toodud madalamale. «Preemiale võivad kandideerida kõik koolinoored, vanuses 7 - 21,» selgitas ta. «Lisaks peab kandidaat silma paistma ka heade õpitulemustega. Taotleda võivad seda nii ükskisportlased kui ka meeskonnad ning ka puuetega noored.»

Allkirjastamise järel moodustas Evelin Ilves võistkonna, millega astus teatevõistluses vastu Eesti koolispordi liidu presidendi Erika Salumäe juhitavale võistkonnale. Avavahetuseks läksid rajale kaptenid ning kiirem oli Salumäe. Evelin Ilvese võistkond suutis aga vahe tasa teha ning võttis üldvõidu. «Tegemist oli igati vahva võistlusega, kuhu korraldajad olid üsna jubedaid ülesandeid sisse pannud,» lisas Ilves.

Paide uut spordihalli avamas käinud Ilves sõnas, et tegemist on hästi toreda kohaga, mille kasutusvõimalused on pea piiramatud. «Meil ei olnud ju mõtet seda lepingut kusagil kabinetis allkirjastada,» ütles ta. «Leidsime, et tuleme parem välja ning innustame oma teguviisiga noori.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles