Lasteaia ehitustööd võtavad mudilastelt une

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paides Tallinna tänavas asuvas Järvamaa lasteabikeskuse hoones, kus paikneb ka PAIde lasteaia Lillepai lasteaed, on käimas uuendustööd, mille käigus vahetatakse aknaid ja uksi, soojustatakse fassaadi ning katuslage ja soklit, uuendatakse küttesüsteemi. Tööde tulemusel muutub maja endisest energiasäästlikumaks.

Siiski on seoses ehitustöödega ilmnenud probleeme: Järva Teatajale tulnud vihje järgi segavad ehitustööd lasteaialaste igapäevatoimetusi.

Lastevanemate selgitusel tehakse kõige mürarikkamaid töid just siis, kui lasteaias on nn vaikne tund, mille ajal lapsed puhkama peavad. Ehitusmüra aga ei lase neil seda teha, seetõttu on mudilaste uni häiritud ja nad seetõttu virilad.

Lasteaia juhataja Eda-Mai Tammiste sõnas, et probleem on tõesti olemas. «Olen sellest töödejuhatajaga rääkinud. Tema omakorda rääkis sellest töömeestega, aga nagu olen aru saanud, siis töötajad vahetuvad ja pole eelneva infoga ilmselt kursis,» selgitas ta.

Tammiste ei arva, et remonditöid tehakse nimelt just kella 12.30st 15ni kestva vaikse tunni ajal. «Ehitus käib ikka kogu päeva, lihtsalt siis, kui majas on vaikne, on iga krõbin paremini kosta, rääkimata ehitustöödest,» lausus ta. «Nemad peavad ju ka oma tööd tegema ja praegu, kui on ilusad ilmad, kasutatakse seda ära.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles