Tööd koju kaasa ei võta

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Mai Tammistele (pildil koos oma kahe väiksema lapsega) meeldib Paides elada ning linn on pakkunud perele mitu meeldivat elamust. Lapsevanemana kiitis ta Paide ühisgümnaasiumi kooliaasta avaaktust, mis oli tema sõnul väga armas.
Eda-Mai Tammistele (pildil koos oma kahe väiksema lapsega) meeldib Paides elada ning linn on pakkunud perele mitu meeldivat elamust. Lapsevanemana kiitis ta Paide ühisgümnaasiumi kooliaasta avaaktust, mis oli tema sõnul väga armas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eda-Mai Tammiste (43) on olnud PAIde lasteaia direktor vähem kui kaks kuud. Kuigi põline harjumaalane, paarkümmend aastat väikses maakohas elanud, tunneb end Paideski juba koduselt.

PAIde lasteaia uksel on silt, mis palub külastajatel välisjalanõud ära võtta, et lastel oleks puhas põrand sööma minna.

Eda-Mai Tammistet oodates jõuan ära näha kõik selle maja kuus rühma, kui nad järgemööda kahekaupa käest kinni hoides sööma ja siis tagasi rühmaruumi lähevad.

PAIde lasteaias on 11 rühma, Järlepa lasteaias, mille direktor Tammiste enne oli, käis umbes 40 last. «Praegu on mul alluvaid umbes sama palju,» ütleb ta muiates.

Tööülesanded on võrreldes varasemaga siiski erinevad. «Järlepa lasteaias olin lähtuvalt seadusest ka rühmas, lisaks tegin majandusjuhataja ja õppealajuhataja tööd,» selgitab ta. «Siin, suures lasteaias, ajan ainult üht rida, aga ka see üks rida on mahukam, kui ma ette kujutasin.»

Teatavasti asub PAIde lasteaed kahes majas – Tallinna ja Kastani tänavas, mistõttu tuleb direktoril kahe maja vahet käia.

EDA-MAI TAMMISTE

Sündinud 23. aprillil 1969.

2003. aastal lõpetas Tallinna pedagoogikaülikooli käsitöö ja kodunduse õpetaja erialal.

Töötanud Harmi põhikoolis õpetaja ja õppealajuhataja, Habaja ja Järlepa lasteaias direktori ja lasteaiaõpetajana.

23. juulist PAIde lasteaia direktor.

Peres kasvab viis last: kolm poega ja kaks tütart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles