Päästjad tõid põlevast majast välja kaks inimest

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Täna varahommikul kell 5.17 sai Häirekeskus teate, et Türi vallas Kahala külas põleb kolmekorruselise kortermaja esimese korruse korter ning majas on sees inimesed.

Päästjate saabudes põles esimese korruse korter lahtise leegiga, päästjad alustasid kustutustöödega ning suitsusukeldujad inimeste otsimisega.

Maja kolmanda korruse rõdule olid leekide tõttu lõksu jäänud kaks eakat inimest, kelle päästjad kõrvalkorteri rõdu kaudu alla aitasid. Põlenud korteri vastaskorteris elanud pere ning põlenud korteri peremees said ise leekides hoonest välja.

Kiirabi vaatas sündmuskohal üle põlenud korteri omaniku, samuti andsid päästjad rõdul olnud mehe ja naise kiirabile üle. Päästetud naise viis kiirabi vingumürgituse kahtlusega Järvamaa haiglasse.

Tulekahju saadi kontrolli alla kella 7.13 ja kustutati kella 07.43.

Põlengu tagajärjel põles esimese korruse korter seest tühjaks, selle kohal olnud teise korruse korter ning koridor said tugevaid kuuma- ja suitsukahjustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles