Albu kooli juht läheb harkulaste hariduselu edendama

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ervin Jürisoo
Ervin Jürisoo Foto: Andrus Eesmaa

Ligi kuus aastat Albu põhikooli juhtinud Ervin Jürisoo paneb kuu lõpul koolijuhi ameti maha ja läheb Harjumaale edendama Harku valla hariduselu.

Jürisoo lausus, et teda ootavad uued ja põnevad proovikivid ning uus töö. «Ega tänapäeval saa niisama ära minna, vaid uus koht peab ikka olemas olema,» selgitas ta. «Kuus aastat olen olnud koolijuht ja see on piisavalt pikk aeg, üht-teist on teha saanud ja nüüd tulebki midagi uut vaadata.»

1. aprillist on Jürisoo Harku vallavalitsuses haridusvaldkonna peaspetsialist. Järvamaalt ta siiski niipea ära kolida ei kavatse, lubas, et vähemalt poolteist aastat on kindlasti veel Järvamaa elanik.

Jürisoo sõnas, et Albu põhikooli uut juhti ootab vahva kollektiiv ja suuri muresid ei tohiks ees olla.

Vallavalitsus ootab koolijuhi ametikohale kandideerijate sooviavaldusi 3. aprilliks. Jürisoo ütles, et tema äramineku tõttu kool vahepeal nii-öelda peata ei jää ning tema on teinud ettepaneku, et kuni uue juhi leidmiseni täidab direktori kohuseid õppealajuhataja.

Albu vallavanem Kalju Kertsmik sõnas, et Jürisoo oli hea koolijuht. «Koolis asjad toimisid, ta oli väga hea meeskonnajuht,» lisas ta.

Kertsmik lausus, et uuele koolijuhile pakub vald häid töötingimusi mõisakoolis, meeldivat ja sõbralikku töökeskkonda, uuendatud korterit, huvitavaid ettevõtmisi kultuuri, spordi ja tervise vallas ning koostöövõimalusi teiste vallavalitsuse hallatavate asutustega.

Koolijuhi palganumbrit ei osanud Kertsmik öelda, sest vallavolikogu pole seda veel kinnitanud, kuid arvatavasti on see ligi 15 000 krooni.

Kertsmik märkis, et mõni inimene on juba vallavalitsusse helistanud ja koha vastu huvi tundnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles