Dmitri Kotjuh

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nimi: Dmitri Kotjuh

Amet: Sellest nädalast Järva Teataja fotograaf.

Töökogemus: Töötanud neli aastat Võrumaa Teataja heaks, üleeelmisest aastast vabakutseline, tegi sellal pilte üleeestilistele väljaannetele. Tema südame on võitnud pulmapildid, kuid hobi on veel ka kontsertide pildistamine. Näiteks on tema kaamerasilm tabanud Madonnat, Bon Jovit, Metallicat.

Preemiad: 2009. aastal Eesti Ajalehtede Liidu maakonnalehtede uudisfoto laureaat ja 2008. aastal maakonnalehtede olemusfoto nominent. «Aasta pulmafoto 2008» konkursil viis ta reportaaži kategoorias koju esikoha ja pruudi-peigmees kategoorias kolmanda koha. «Looduse aasta foto 2010» äramärgitud töö kategoorias «Inimene ja loodus».

Fotograafihuvi algus: Teismelisena käis Võrus fotoringis, mida juhendas Mati Pakler. Tema süstis Dmitrisse fotograafiapisiku. Alguses pildistas ta loodust, kuid siis soovis edasi areneda ja võttis käsile portreepildid. Seejärel sattus ta Võrumaa Teatajasse fotograafiks.

Dmitri pressifotode tegemisest: «See tekitab adrenaliini, kui on vaja teha hea pilt väga vähese ajaga. Lühikese ajaga tuleb anda endast parim, et pilt oleks ilus ja korralik. Pressifotograafitöö on mul alati südames olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles