Tallinna-Tartu maanteel algab taastusremont

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg/Järva Teataja

Maanteeamet sõlmis lepingud Tallinna-Tartu maantee kahe teelõigu - kogupikkusega 14,3 kilomeetrit – remondiks, mis läheb maksma 1 419 275 eurot.

Tööd algavad lähipäevil ning nende lõpptähtaeg on septembris.
Esimene leping sõlmiti Nordecon ASiga Mäeküla-Koigi teelõigu (km 91,2-100,0) remondiks, mis läheb maksma 897 275 eurot. Lähipäevil algavate tööde käigus freesitakse lagunenud katte osad, mis täidetakse tiheda asfaltbetooniga. Lisaks sellele paigaldatakse kogu teelõigule uus tihedast asfaltbetoonist ülakiht, kindlustatakse teepeenrad purustatud kruusaga, tehakse uus teekatte märgistus, eemaldatakse vanad kattehelkurid ja paigaldatakse uued.


Teine leping ASiga Trefnord AS sõlmiti Tallinna-Tartu maantee Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelise teelõigu asfaltkatte taastusremondiks, mis läheb maksma 522 000 eurot. Tööde lõpptähtaeg on 15. september ja nende käigus teostatakse 5.5-kilomeetrisel teelõigul olemasoleva asfaltkatte tasandusfreesimine kuumtaastamise tehnoloogiaga uue asfaltbetoonist kihi paigaldamine.
Mõlema objekti garantiiaeg on viis aastat. (ERR Uudised)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles