Paide tänavad saavad uue teekattemärgistuse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauri Talumäe/Paide linnavalitsus

Eile algas Paide linna tänavate ja parklate teekattemärgistuste uuendamine.

Tööde käigus saavad värske värvikihi alla linna teekattemärgistused ja avalikuks kasutuseks mõeldud parklad. Kokku saab uuesti värvitud ligi 1500 tuhat ruutmeetrit teekatet.


Märgistustöödega saavad uuesti ülevärvitud kõik Paide linna telg-, stopp ja kollased jooned, ülekäigurajad, viirutused, suunanooled ja invamärgid. Kokku lähevad tööd maksma 7037,59 eurot ning sellega peaks saama värskendatud ligi 1500 ruutmeetrit kattemärgistust. Tööde teostajaks on Citymark OÜ.


Paide linnapea Kaido Ivaski sõnul peaksid märgistused olema korrastatud juulikuu lõpuks. «Märgistustööde teostamine sõltub paljuski ilmastikuoludest. Märja ilma korral ei ole võimalik teekatet kvaliteetselt märgistada. Praeguste hinnangute kohaselt peaks töö valmima juuli lõpuks», ütles Ivask. «Suurema osa tööst moodustab ülekäiguradade märgistus, mis on 70 % tööde üldmaksumusest ja läheb linnale maksma pea 5000 eurot.»
Kokku on Paide linnas 79 ülekäigurada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles