Pikne «hoiatas» kontserdikorraldajaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anneli Mand

Eile õhtul Väätsa mõisas sisehoovis olema pidanud Mait, Mikko ja Jakko Maltise kontsert toimus lõpuks mõisa saalis, sest napid tunnid enne algses kontserdipaigas puusse löönud välk jättis endast järgi paraja songermaa.


Kui algselt lootsid kontserdi kohapealsed korraldajad eesotsas Väätsa mõisa perenaise Anneli Mandiga, et kella 16 paiku välgutamise ja paugutamise saatel alanud maru lihtsalt vaibub, siis vihmavalingute lõppemisele järgnenud kõva kõmakas ja valgeks sähvatanud välisõu tuli kõigile ootamatult. Mand selgitas, et välk lõi sisse Maltiste õhtuse esinemispaiga lähedal kasvanud vanasse puusse. «Tagajärgedeks olid koort kaotanud puu, ümberpööratud maapind ning üks purunenud valgusti mõisa kivisillutises,» lisas ta. «Meie jaoks oli tegemist justkui hoiatusega. Oli hea, et kontsert ei toimunud paar tundi varem, sest sellisel juhul oleks välgutabamuse tagajärgi raske ennustada.»

Õhtul toimunud kontserdist «Muusika ühendab me käed» sai osa sadakond inimest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles