Teisipäevase Järva Teataja paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

*Seaduselünk tekitab piletiostul vaidlusi. Kehtiva ühistranspordiseaduse järgi saavad koolieelikud tasuta sõita nii bussis, raudteel kui ka laevadel. Vaidlusi tekitab aga see, kuidas lapsevanem peaks lapse tasuta sõidu õigust tõestama.

*Laupäeval lasid ajaloohuvilised paadimeistrid Paunküla veehoidla ääres aset leidnud Kiruvere muinaslaagris vette uhiuue viikingilaeva.

*Laupäeval Karksis peetud Ordumeistri valimistel napsas võidu Paide Rüütlikompanii rüütelvend Ken Poolar.

*Esna mõisas esitleti pühapäeval Emma Leppermanni ja tema sõprade uut kollektsiooni. Näha sai nii nahkseid kotte, mõnusaid suvekleite, meesterõivaid kui ka omanäolisi aksessuaare.

*Samal ajal kui enamik eestimaalasi naudib suvesooja ja puhkust, on osaühingu Pinelli jõuluehete valmistajatel kõige kibekiirem tööaeg.

*Kirjandusteadlane Peeter Olesk arutleb Hermann Hesse ja John Steinbecki mõjust.

*Osavõistlustega poole peale jõudnud rulluisusari «Türi rull 2012» on aastatega jõudsalt tuntust kogunud, möödunud kolmapäeval sarja teisel etapil Reopalust Türile oli osalejaid rekordiliselt palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles