Möödakäija virutas koerale jalahoobi

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koera omaniku Kaidi sõnul oli Poki väga elav koer, kellele meeldis naabrikoera juurde putkata. Tänaval liikunud inimeste vastu ta huvi ei ilmutanud.
Koera omaniku Kaidi sõnul oli Poki väga elav koer, kellele meeldis naabrikoera juurde putkata. Tänaval liikunud inimeste vastu ta huvi ei ilmutanud. Foto: Erakogu

Türilane Kaidi on leinas. Talle üheksa aastat truuks sõbraks olnud koer Poki oli silkamas laupäeva õhtul irvakil värava kaudu naabrikoera juurde, kuid aiast vaevalt meetri kaugusel tabas teda jalahoop.

Pereliikmete jutust selgus, et laupäeval, 30. juunil kella kaheksa paiku õhtul sattusid Türil Kastani tänaval kokku mees ja koduaiast välja lipsanud koer. Kui kutsa jõudis tänavale, tabas teda  mehe jalahoop, mispeale koer kiunudes koduse kuuri alla puges. Asja uurima läinud pererahvast kostitas mees sõnadega: «Järgmine kord on koer surnud!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles