Neljapäevase Järva Teataja paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

*Ida-Virumaal kolme ja Rakveres üht hooldekodu pidav Häcke OÜ ostab 110 000 euroga Paide linnalt endise Kesklinna lasteaia hoone ja avab järgmisel sügisel seal hooldekodu.

*Koeru vallas Vao külas tegutsev söetööstus vaidlustab ligi 10 000 euro eest määratud sunniraha ja kui päästjad ei luba järgmisel nädalal tootmist jätkata, siis ähvardab nõuda ka kahjutasu.

*Sargvere mõisa üürikonkursile laekus üks pakkumine.

*Neid Järvamaa abituriente, kes võtavad kooli lõpetamisel peale tunnistuse vastu kas kuld- või hõbemedali, on tänavu 11. Medalisaajate hulgas on ka Paide täiskasvanute kooli lõpetaja.

*Enne Teist ilmasõda Paide vallas Anna külje all Otiku külas elanud Richard Kivimäel oli elu järjel ja plaanid teada. 1941. aasta juuniküüditamine muutis kõik olematuks.

*Eelmisel laupäeval Jõgeval olnud Eesti-Läti-Leedu maavõistlusel sangpommi kahevõistluses jäi Eesti koondis riikidest kolmandaks, oma panuse tulemusse andis ka kaks järvalast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles