Apteegiäris läheb rebimiseks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Raiga sai eile Maximas käies Koduapteek OÜ proviisori Anu Raua (vasakul) ja piirkonna juhi Marion Kekki abil ka ravimid ostetud.
Anne Raiga sai eile Maximas käies Koduapteek OÜ proviisori Anu Raua (vasakul) ja piirkonna juhi Marion Kekki abil ka ravimid ostetud. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paides avas uksed neljas apteek, mis tähendab, et kulude kokkuhoiu tõttu on Vee tänava apteek sunnitud sulgema oma esinduse Väätsal ja Roosna-Allikul.

Paide Maxima kaupluses avas Kodupateek OÜ «Apteek1» kaubamärgi all oma esimese esinduse Järvamaal.
Maxima brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe selgitas, et Järvamaa oli üks väheseid maakondi, kus Koduapteek veel ei tegutsenud.

Lehtmäe selgitusel on tegemist rahvusvahelise apteegiketiga, mis on loodud juba 1996. aastal, olles tollal esimene avariiulitega apteek Eestis. Praegu kuulub ketti 83 apteeki.
Maxima apteegis hakkab tööle kaks proviisorit ja esialgu on see avatud üksnes tööpäevadel. Lehtmäe lisas, et töötajaid otsitakse juurde, et apteek oleks lahti kauem.
Paide Vee tänava apteegi juhataja Kai Kimmel ütles, et neli apteeki on Paide-suurusele linnale liig. Ta selgitas, et aastaid tagasi oli Paides samuti neli apteeki, kuid 2009. aastal läks üks neist pankrotti ning seejärel on peale Vee tänava saanud inimesed ravimeid osta Maksimarketi ja Selveri kaupluse apteegist.
Et toona pankrotistunud apteek kuulus proviisorile, suleti seejärel ka tema haruapteek Koigis, Peetris ja Imaveres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles