Uus söögikoht teeb uksed lahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi jaamakohvikule püütakse elu sisse puhuda, täna avab seal söögikoha osaühing HI Grupp. Varasema Jaama kohviku asemel kannab söögikoht nüüd nime Lokomotiiv.

«Endised omanikud pole nime eest head hoolt võtnud,»  ütles ettevõtte juhatuse liige Indrek Veere, viidates Jaama kohviku kehvale mainele.


Lokomotiivi tõmbenumbriks peaks saama buffet-lõuna. Tugevat konkurenti, Türi kultuurimajas tegutsevat Kevade kohvikut Lokomotiivi asutajad ei karda. «Hind paneb asja paika,» põhjendas toitlustusjuht Monika Veere.


Kui vallavalitsus annab loa, saab Lokomotiiv ka väikese välikohviku: plaan on viia lauad välja purskkaevu juurde. Privaatne sakstekamber on saanud värske ilme ja ootab seltskondi seal tähtpäevi tähistama.


Kevade kohviku juhataja Lilian Kallaste, kes on varem Jaama kohvikus tegutsenud, peab uue söögikoha asukohta pisut kehvaks. «Samas oleneb kõik ikkagi hinna ja kvaliteedi suhtest,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles