Linnameeskonna võidutee sai kodustaadionil lõpu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Täna õhtul Paide linnastaadionil Eesti jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis Narva JK Transiga kohtunud Paide linnameeskond pidi leppima 0:1 kaotusega.


Mäng läks nii nagu linnameeskonna loots Meelis Rooba eelnevalt ennustas: kokku sai kaks võrdset vastast ja ees ootas tasavägine kohtumine, mille saatuse otsustas meeskond, kes kasutas oma väravamomendi ära. Tänases mängus oli selleks momendiks Dmitris Borisovsi 16. minuti värav.

Rooba nentis, et neil oli väljakult puudu kaks olulist lüli- Teet Allas ja Mait Nõmme. «See võis saada meile kaitses otsustavaks, vastasel oli üks võimalus, nad olid natukene kogenenumad, lõid selle ära ja korras,» kirjeldas ta. «Üldiselt jään poiste mänguga rahule, sest peale väravat suutsime Narvat 2/3 ajast pressi all hoida. Kahjuks ei suutnud me omi võimalusi, mida taolises mängus pole kümmekond, vaid neli-viis, ära lüüa.»
Kunagi varem polnud Paide linnameeskond karikavõistlustel niivõrd kaugele jõudnud. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles