Olümpiamängudele pääsevad ka sportlase ema ja isa

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Procter & Gamble kampaania «Tänan sind, ema!» sõidutab emad Londoni olümpiamängudele ja kannab ka kõik reisiga seotud kulud.  See võimalus on ka Grit Šadeiko emal Deivil.
Procter & Gamble kampaania «Tänan sind, ema!» sõidutab emad Londoni olümpiamängudele ja kannab ka kõik reisiga seotud kulud. See võimalus on ka Grit Šadeiko emal Deivil. Foto: Erakogu

Firma Procter & Gamble sõidutab igast riigist ühe ema Londoni olümpiamängudele oma lapsele kaasa elama. Eestist pääseb suurvõistlustele Türilt pärit mitmevõistleja Grit Šadeiko ema Deivi.

Perekond otsustas siis, et ema Deiviga sõidab Londonisse isa Jaanus, sest noorematel tütardel on veel aega oma olümpiapilet välja teenida.
Deivi Šadeiko lubas koos abikaasaga tütrele olümpial igati toeks olla, kuid ega see kerge ole, sest temalgi  tuleb laste võistlemist jälgides närv sisse.


Griti vanemad sõidavad Londonisse 30. juulil ja jõuavad tagasi koju 4. augustil, tema viimasel võistluspäeval. Selle sõidu teeb Deivi meelest eriliseks seegi asjaolu, et nad pole ei Londonis ega olümpiamängudel varem käinud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles