Pärnu põrmustanud Paide jätkab eurounelma suunas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli karikavõistlused Paide linnameeskond vs. Pärnu linnameeskond
Eesti jalgpalli karikavõistlused Paide linnameeskond vs. Pärnu linnameeskond Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Täna õhtul Paide kunstmuruväljakul Eesti jalgpalli karikavõistluste veerandfinaalis Pärnu linnameeskonna (I liiga) 4:0 alistanud Paide linnameeskond kindlustas koha nelja parema seas.


Avapoolajal lõid Paide eest väravad Tiit Tikenberg ja Mait Nõmme ning teisel poolajal tõid lisa Rauno Kald ja Ervin Kõll.
Paide linnameeskonna peatreener Meelis Rooba tunnistas, et nende tänane vastane oli meistriliigaga võrreldes pisut teisest klassist. «Õnneks lõime kohe alguses värava ära, see võttis pinged maha ja poisid said rahulikumalt mängida,» sõnas ta.

Karikavõistluste poolfinaalides mängivad ainult meistriliiga klubid- Narva JK Trans, Tallinna FC Flora, Paide linnameeskond ja Tallinna FC Levadia. Mängupaarid saavad selgeks homme.
Kui Paide linnameeskonnal õnnestub karikavõistlustel finaali jõuda võib see tähendada pääsemist Euroopasse UEFA liigat mängima. Rooba seda võimalust üle ei tähtsustanud, märkides, et enne tuleb see pääse välja võidelda. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles