Valitud riigikogulased ei kipu koolikatuseid lappima

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu lahtiste uste päev.
Riigikogu lahtiste uste päev. Foto: Riigikogu pressitalitus

Viimastest riigikogu valimistest on aasta möödas ning Sakala ja Järva Teataja palusid Viljandi- ja Järvamaalt parlamenti valitutel põgusalt aimu anda, mida neil on selle aja jooksul õnnestunud oma valimispiirkonnas elavate inimeste hüvanguks korda saata.

Et pakkuda lugejaile head kõrvutusvõimalust, esitasime kõigile ühe küsimuse ja andsime kirjalikuks vastamiseks võrdselt paar päeva aega.
Kui varem on mõni saadik sellisel puhul rutanud üles lugema lapitud koolikatuseid ja remonditud hooldekodusid, mille tarvis on just tema survel maksumaksja kukrust raha antud, siis sedapuhku jäid kõik vastajad tagasihoidlikuks ja üldsõnaliseks.
Rahvaesindajate seas näib domineerivat suhtumine, et parlament on kollektiivse töö põld, kus üksikisikul pole kombekohane isiklikku tööd partei või komisjoni panusest ettepoole asetada. Vähemasti mitte siis, kui järgmiste valimisteni on veel mitu head aastat aega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles