Paide ja Türi lapsed lähevad Soome tantsupeole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba kolmandal suvel tulevad Soome ja Eesti rahvatantsijad kokku ühisele tantsumurule, sedakorda Soome Tamperre Ratina staadionile.


Järvamaa rahvakultuuri spetsialist Külliki Aasa andis teada, et pärast veebruaris ja märtsis olnud eelvoore on selgunud, et Soome ja Eesti ühistantsupeole on oodatud meilt kolm III-IV klasside rühma, need on Koeru keskkooli (juhendaja Kerli Sirila), Paide gümnaasiumi (Krista Rikka) ja Türi põhikooli rühm (Annely Läänesaar). «Juhendaja Annely Läänesaar läheb peole veel ka Türi ühisgümnaasiumi C-segarühmade Anni ja Karolaga,» lisas ta.
Aasa märkis, et eelvoorus käis ka Koeru naisrühm Alleaa, aga tema saatus selgub järgmise nädala lõpuks, senikaua on tal aega tantsusamme lihvida. (JT)

SOOME-EESTI TANTSUPIDU

13.–17. juunini: 13. ja 14. juunil proovid Tallinnas, 14. ja 16. juunil proovid Tamperes, 17. juunil kl 13 etendus Ratina staadionil.
Järvamaalt osalevad:
III-IV kl: Paide gümnaasium, Koeru keskkool, Türi põhikool.
C-segarühm: Türi ühisgümnaasiumi Anni ja Karola.
Osalustasu ühe inimese kohta 100 eurot, pluss sõidu- ja muud kulud.
Lähemalt loe: www.errs.ee

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles