Julgust nõudvad hobid löövad pulsi lakke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide ühisgümnaasiumi XI klassis õppiv Rasmus Õun (18) armastab ekstreemsusi. Ta sõidab lumelauaga, purjetab, tegeleb downhilliga, on Kaitseliidu tegevliige, aga tantsib ka rahvatantsu.

Hobisid on Rasmusel küll palju, aga ta ei eelista üht teistele, sest need jagunevad ühtlaselt aastaaegade vahel.
Talvel sõidab ta lumelauaga, suvel purjetab, kevadest sügiseni tegeleb downhill'i ja rahvatantsuga ning aasta läbi on tegev Kaitseliidus. «Ideid tegevusteks on mul alati rohkem kui aega nende täideviimiseks. Kahjuks on ööpäevas ainult 24 tundi,» tunnistas ta.

Rasmus nõustub, et tema hobid on enamjaolt sellised, mis nõuavad osavust, julgust ja pingutust, aga ta on sattunud nende juurde juhuslikult, mitte seepärast, et need peavad olema ekstreemsed. «Mul on suur suhtlusringkond, ühtedega käin surfamas, teistega laudamas või ratast sõitmas,» lausus ta. «Tuleb vist tunnistada, et kõrge adrenaliinitase on mulle meelt mööda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles