Türi uus vallavanem sukeldub ja sõidab tsikliga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipi-Liis Siemannil on kolm last: 16aastane Triinu, 13aastane Georg Martin ja neljane Orm Mattias, kuid ta ei välista, et pere võib suuremakski kasvada.
Pipi-Liis Siemannil on kolm last: 16aastane Triinu, 13aastane Georg Martin ja neljane Orm Mattias, kuid ta ei välista, et pere võib suuremakski kasvada. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kevadpealinnas Türil elav vallavanem Pipi-Liis Siemann tunnistab, et ootab lume sulamist, sest siis saab mootorratta garaažist välja ajada ja sellega võib-olla isegi tööle sõita.

Teie puhul kohe peab alustama nimest, sest Pipi-nimelisi pole just palju?


Positiivseid emotsioone pole elus kunagi liiast ja on igati tore, kui mu nimi suudab inimestele rõõmu valmistada.
Sõbrad kutsuvadki mind enamasti Pipiks, mõnikord ka Liisiks. Pipi-Liis olen töö juures ja inimestele, kes mind nii hästi ei tunne. Ja isegi kui su nimi on Pipi, juhtub ikka, et kellelgi läheb see meelest ära ja kutsub sind hoopis Sipsikuks.
Minule ja kolmele vennale pani meie peres nime isa. Olen talle selle eest väga tänulik.

Kui palju on erkpunased juuksed ja nimi omavahel seotud?


Julgen sellist tooni kanda, sest olen veendunud, et värvist on alati tähtsam see, mis on juuste all.
Kui sotsiaaltöötajana töötasin vanemate inimestega, üritasin teadlikult olla välimusega tagasihoidlikum.
Sellel, et mu juuksed on praegu niisugust värvi, nagu nad on, pole mingit seost vallavanemaks saamisega. Olen viimasel ajal soengu kohta palju kiitvaid hinnanguid kuulnud. Et mu tütar on juba neiueas, küsisin tema käest, kas võin sellist tooni kanda ja ega tal piinlik ole, kuid nii tema kui ülejäänud pere arvas, et see sobib mulle.


Vallavanemana pean olema väärikas ja soliidselt riietuma. Punane pea tõmbab kindlasti tähelepanu, kuid ma ei näe, et vallavanem ei tohiks niisuguse tooniga juukseid värvida.
Juuste värv võib kiiresti muutuda, seetõttu ma seda tähtsaks ei pea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles