Järva Teataja uus peatoimetaja on Merili Nikkolo

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merili Nikkolo
Merili Nikkolo Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Alates 12. märtsist asub Järva Teataja peatoimetajana tööle Merili Nikkolo, kes on Paide ajalehes reporterina töötanud alates 2006. aastast.

Nikkolo ütles, et tema peamine siht on tagada Järva Teataja hea ajakirjanduslik kvaliteet. «Oleme hoidnud seda eesmärki senigi silme ees, kuid usun, et suudame teha nii sisu kui välimuse poolest veelgi atraktiivsemat ajalehte, mis vastab ka kõige nõudlikuma lugeja ootustele,» lausus ta.


Merili on sündinud 12. juunil 1984. aastal. 2006. aastal lõpetas ta Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse eriala. Peale seda õppis ta töö kõrvalt samas majandust, kaitstes 2010. aastal magistrikraadi ärijuhtimises (cum laude). Oma lõputöös keskendus Merili ajakirjanike töörahulolu uurimisele. "Eesti Päevalehe", "Postimehe", "Õhtulehe", "Pärnu Postimehe", "Tartu Postimehe", "Sakala" ja "Virumaa Teataja" ajakirjanike näidetel uuris ta seda, millised tegurid kujundavad ajakirjanike töörahulolu ja mida saaksid ajakirjandusväljaannete juhid teha selle suurendamiseks.


Merili on palju tegelenud noorte ajakirjandushuvilistega. Ta on Järva Teataja noorte meediaklubi algataja ja eestvedaja, 2006-2009 on ta meediat õpetanud Paide gümnaasiumis ja Türi majandusgümnaasiumis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles