Rahaveoauto sõitis kraavi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile õhtul kella 18.30 ajal paiskus rahaveoks kasutatav kaubik Citroen Jumpy Piibe maanteel Koeru ristmikul teelt välja kraavi.

Sündmuskohal viibinud Kanal 2 ajakirjanik Kaspar Pokk teatas, et Koeru poolt tulnud juht ei pannud enda sõnul tugevas tuisus ristmiku tähele. Kui mees teede ristumist nägi, oli hilja midagi teha ja masin paiskus üle peatee kraavi. Kaubik maandus sügavasse lumme ja vajus siis külili. Kuigi masin sai vaid üksikuid mõlke, läks selle teele tagasi tõmbamiseks umbes kaks tundi. Et Citroenile võimalikult vähe lisavigastusi tekitada, tõmmati see kõigepealt põllule ning siis tagasi teele. Kaubikuga oli võimalik edasi sõita.


Rahaveoautos oli õnnetuse hetkel kaks meest, kumbki vigastada ei saanud. Lisaks Koeru päästekomando päästjatele saadeti õnnetuspaigale ka üks lähedal asunud turvafirma patrull sündmust jälgima ja raha valvama.
Teelt välja sõitnud kaubikust tõsteti raha teise masinasse ümber, see ei hävinud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles