Uued külaliskorterid pakuvad majutusasutustele konkurentsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides Tööstuse tänava kortermajas tegutseva külaliskorteri Sleepin perenaisele Reelika Hintsile teeb heameelt see, et esimesed külalised on pakutuga väga rahule jäänud ja lubanud Paidesse sattudes taas ühendust võtta.
Paides Tööstuse tänava kortermajas tegutseva külaliskorteri Sleepin perenaisele Reelika Hintsile teeb heameelt see, et esimesed külalised on pakutuga väga rahule jäänud ja lubanud Paidesse sattudes taas ühendust võtta. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Hiljuti Paides avatud kaks uut külaliskorterit pakuvad interjööri, paindlike tingimuste ja hindadega teistele majutusasutustele tõsist konkurentsi, linna külalisele aga teistsugust ööbimisvõimalust.

Kui aastaid tagasi Paidesse kolinud ameeriklased Thomas ja Elizabeth Lenz neli aastat tagasi Rohelisele tänavale maja ostsid, meeldis neile maja juures kõige rohkem võimalus eraldi sissekäiguga teisele korrusele sisse seada omaette korter.


Algne plaan teise korruse korter pärast renoveerimist välja üürida muutis aja jooksul kuju ja alates möödunud aasta detsembrist tegutseb seal külaliskorter Jarva House. «Mõtlesime, et see oleks rahaliselt kasulikum ja samas saaksime külaliskorterit ka ise kasutada, kui selleks peaks vajadus olema,» selgitas Thomas Lenz.

TEAVE

Soodsaimat öömaja pakub Paides hostel Ruubassaare teel, kus kaheksas toas on 41 voodikohta ja voodikoha eest tuleb maksta kümme eurot.
Neil, kes eelistavad omaette tuba hotellis või hostelis, on valida Nelja Kuninga hotelli või Tõru külalistemaja vahel, hinnad ühele inimesele vastavalt 42,20 ja 44,74 eurot.
Kui on soov olla omaette külaliskorteris, on samuti kaks valikut: Jarva House pakub ühele inimesele öömaja 39 ja Sleepin 45 euro eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles